Vučić na Instagramu: Stiglo još 10.000 vakcina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu da je u Srbiju jutros stiglo još 10.000 novih vakcina protiv koronavirusa.

Hoću da vas obavestim da smo jutros dobili, u našem posedu je ovde u Beogradu još 10.000 novih vakcina, rekao je Vučić u video poruci na svom instagram profilu.

On je istakao da od rane zore traje borba za vakcine, za svaku vakcinu, za svakog građanina Srbije.

Mnogo sastanaka, mnogo teških razgovora. Svet je danas kao Titanik, bogati su pokušali da čamce za spasavanje obezbede samo za sebe, bogati i veliki, a da nas, sve ostale ostave bez ičega, da potonemo zajedno sa Titanikom. Mi smo žilav narod, borićemo se za svoj opstanak, borićemo se za život Srbije i uspećemo u tome naglasio je predsednik Srbije.

– Uspećemo i pobedićemo zajedno. Živela Srbija, poručio je na kraju Vučić.

IZVORnova.rs
Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.