Vučić: Biće dovoljno hrane, benzina, svega što nam je potrebno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je danas važnu poruku građanima Srbije i istakao da Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, kao i da imamo svega dovoljno i što je potrebno u budućnosti.

„Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti. Srbija će sačuvati mir i stabilnost i molim vas poštovani građani Srbije nemojte da nasedate na trikove, provokacije i besmislice koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane. Biće dovoljno hrane, benzina, svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna srpska država za to se postarala. Dakle, nema potrebe da bilo gde žurite, da bilo šta tražite, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srspka ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srpsku državu. Živela Srbije”, rekao je predsednik u video poruci na Instagramu.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.