VLADA RS ODOBRILA SREDSTVA ZA HITNU SANACIJU „STAROG MOSTA“ NA MORAVI

Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak kojim su iz republičkog budžeta obezbezbeđena sredstva Gradu Čačku za hitnu sanaciju mosta preko reke Zapadne Morave, koji spaja sela Mršinci i Mrčajevci, što je jedini most od Čačka do Kraljeva, a trenutno je preko njega privremeno obustavljen saobraćaj.

Foto: JP „Gradac“

„Veliko hvala gradonačelniku Čačka, gospodinu Milun Todorović na zalaganju da se ovaj problem reši i Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gospodinu Goran Vesić, koji je imao razumevanja za našu potrebu hitnog rešavanja ovog problema, i onako kako samo on ume, REAGOVAO ODMAH.“ – poručuju iz JP „Gradac“

Inače, ovaj most je bio van upotrebe, po nalogu GU za urbanizam, zbog pada jednog stuba i vertikalne pukotine na sledećem stubu.

IZVOR032info.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.