Vesić: Nadam se da je ovo poslednji vikend sa restrikcijama

Stav Beograda i na sednici Kriznog štaba za borbu protiv kovid-19 najavljenoj za utorak biće protiv zatvaranja, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je za TV Pink rekao da grad Beograd nije srećan uvedenim merama Kriznog štaba za vikend, preneo je Beoinfo.

Smatrali smo da je moglo da prođe i bez njih, ali razumemo potrebu medicinskog dela Kriznog štaba koji ima svoje argumente, kao i potrebu premijerke Ane Brnabić da nađe balans između različitih zahteva, naveo je Vesić i izrazio nadu da je ovo poslednji vikend sa restrikcijama.

On je rekao da svako zatvaranje znači da će se ljudi okupljati po kućama, što ne može da se kontroliše, dodavši da je srećan jer je tužilaštvo počelo da podiže optužnice protiv organizatora žurki, kao i da policija daje značajnu podršku.

IZVORFoNet / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.