Vesić: Do kraja godine završena deonica Preljina-Požega

Beograd – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Goran Vesić izjavio je danas da će brza saobraćajnica Surčin-Novi Beograd biti otvorena 31. marta, kako je i predviđeno, i najavio da će se kasnije graditi veza Ulice Jurija Gagarina direktno ka auto-putu “Miloš Veliki”, kao i petlja Jakovo, kod Surčina.

Ministar je rekao i da će kraja marta biti zavšren prvi deo Moravskog koridora od Pojata do Makrešana, dužine oko 20 kilometara, a u septembru i do Koševa, tako da će Kruševac biti priključen na auto-put.

“Biće završena i deonica Preljina-Požega. Sastajem se jednom nedeljno sa izvođačima, i obećali su i predsedniku Vučiću javno da će to biti završeno do kraja godine, a onda ćemo moći da nastavimo od Požege da gradimo dva auto-puta, ka Kotromanu, Višegradu i Republici Srpskoj, i drugi ka Dugoj poljani i mestu Boljari odnoso ka Crnoj Gori”, rekao je Vesić.

 

IZVORGZS/Tanjug
Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.