UPUCAO SINA U GLAVU! Muškarac ranjen u Kaću u teškom stanju: Otac (86) potegao pištolj na njega, u kući živeo sa ženom i detetom (10)

Foto: 032info

Muškarac Ž. S. (57) iz Kaća kojeg je jutros u porodičnoj kući vatrenim oružjem u glavu ranio otac (86) u teškom je opštem stanju, saznaje „Blic“.

„Pacijent S. Ž. 1966. godište koji je primljen sa teškim telesnim povredama u predelu glave. U trenutku ovog izveštavanja aktuelno je teškog opšteg stanja“ – saopšteno je kratko iz Kliničkog centra Vojvodine.

Podsetimo, muškarac (57) je jutros posle 9 časova ranjen vatrenim oružjem u porodičnoj kući u Kaću.

Kako navode komšije, do sada nije bilo svađa ove porodice zbog kojih bi intervenisala policija.

„Znamo se iz viđenja, ne bismo nikada rekli da ovako nešto može da se desi. Otac i sin žive u dve kuće, ali u istom dvorištu. Sin ima suprugu i desetogodišnje dete“ – kažu komšije za „Blic“.

Otac koji je ranio sina teško pokretan

Prema njihovim rečima, stariji komšija je teško pokretan i kreće se uz pomoć štake. Navode da je nakon ranjavanja policija zatvorila taj deo ulice i da se verovatno još radi uviđaj.

„Tamo se sada ne može prići. Ne znam da li su u tom trenutku u kući bile supruga i dete ranjenog komšije, ne znamo još uvek ništa“ – dodaje jedan meštanin Kaća.

IZVORBlic
Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.