Tramp pokrenuo novi sajt

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pokrenuo je svoj sajt www.45office.com, kako bi ostao u kontaktu sa svojim pristalicama, a deo je posvećen i prezentaciji njegovog boravka u Beloj kući.

Početna stranica sajta prikazuje više fotografija Trampa s brojnim poznatim ličnostima, kao i s njegovom suprugom Melanijom.

Kancelarija Donalda Trampa je predana očuvanju veličanstvenog perioda njegove administracije, dok istovremeno promoviše program ‘Amerika na prvom mestu’, piše na početnoj stranici sajta, preneo je Rojters.

Sajt takođe prikazuje i dostignuća Trampa, uključujući energetski sektor i pograničnu sigurnost, jačanje NATO i ostalih međunarodnih saveza i njegov odgovor u borbi protiv pandemije korona virusa.

Rojters dodaje da se ne pominju skandali, istrage o korupciji, dva pokušaja opoziva i napadi na demokratske institucije koje su obeležile njegov predsednički mandat.

IZVORBlic / Tanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.