TRAGEDIJA! UBIO SE NAČELNIK OPŠTINE ČUKARICA BOJAN POPOVIĆ (50): Užasan prizor zatekle žena i ćerka!

Telo Bojana Popovića (50), načelnika Uprave u Gradskoj opštini Čukarica bez znakova života pronađeno je u stanu u blizini Hipodroma.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju samoubistvo.

Telo bez znakova života pronašle su njegova žena i ćerka. One su odmah pozvale dežurne službe.

U toku je uviđaj kojim na licu mesta rukovodi zamenik Višeg javnog tužioca.

U stanu nema tragova borbe i prisustva trećih lica. U pitanju je nova zgrada, pokrivena kamerama, a nema tragova ni obijanja stana.

Bojan Popović je rođen 22. marta 1972. u Beogradu. Završio je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i položio pravosudni i stručni državni ispit Radio je kao Rukovodilac službe pravnih i kadrovskih poslova kao zamenik direktora Pravnog sektora u brodogradilištu „Beograd“.

Bio je Sekretar društva u preduzću „Ratko Mitrović“ – niskogradnja a posl toga prelazi u GO Palilula gde je radio na poslovima samostalnog stručnog saradnika u Odelenju građevinske i komunalne inspekcije – odsek građevinske inspekcije. Bio je oženjen i otac jednog deteta.

IZVORKurir.rs/Pink
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.