TODOROVIĆ: RESORNO MINISTARSTVO ULOŽIĆE POLA MILIJARDE DINARA U REKONSTRUKCIJU MOSTA IZMEĐU MRŠINACA I MRČAJEVACA

Čačak – Na račun grada Čačka, do kraja ove nedelje, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture uplatiće 500 miliona dinara za rekonstrukciju mosta na Zapadnoj Moravi, između Mršinaca i Mrčajevaca, saopštio je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

„Na mostu koji spaja Mršince i Mrčajevce, trenutno je zbog nebezbednosti, obustavljen saobraćaj. Mi smo uputili zahtev Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dobili smo potvrdan odgovor o investiranju pola milijarde dinara u taj most. Po hitnom postupku, biće raspisana javna nabavka i očekujem da ćemo do kraja nedelje dobiti taj novac na naš račun. Nadam se da će novca ostati da možemo da uradimo i viseći most u Ovčar banji, koji je na žalost pao pre nekoliko meseci kada su dve gospođe nastradale. Dobra je vest, da smo u ponedeljak 19.decembra na račun grada Čačka dobili 80 miliona od Vlade RS za početak izgradnje vidikovca na Kablaru. Ja sam taj ugovor aneksirao pre nekoliko nedelja, i produžili smo rok za samo izvođenje radova dok ne dobijemo sve dozvole, a tek onda raspisujemo i javnu nabavku i počinje izgradnja prelepog vidikovca“, najavio je prvi čovek Grada, Milun Todorović.

Novinar: Svetlana Vučković, Fotograf: Saša Tanasković

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.