TODOROVIĆ: DO KRAJA OVE GODINE BIĆE OTVORENE FISKULTURNE SALE U EKONOMSKOJ ŠKOLI I DONJOJ TREPČI

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka

Čačak – Prilikom današnjeg obilaska MZ Trnava, gradonačelnik Čačka najavio je i završetak infrastrukturnih radova na području grada Čačka, do kraja 2022.godine. 

„Do kraja ove godine, otvorićemo fiskulturnu salu za đake i nastavnike Ekonomske škole, namenjenu i polaznicima i takmičarima borilačkih sportova. Mi smo je nazvali fiskulturna sala „Sokolana“, pošto će sama Sokolana biti pretvorena u Muzej košarke, što je sjajna stvar za učenike ove škole, ali i nekoliko stotina članova karate kluba „Borac“. Otvaranje fiskulturne sale očekuje nas i u Osnovnoj školi u Donjoj Trepči. Posle svih problema koje smo imali sa izvođačima, kada smo raskinuli ugovor, raspisali konkurs za novu javnu nabavku, uveli novog izvođača za završetak radova, a takođe i u Bresnici otvaramo fiskulturnu salu za đake i nastavnike škole „Đeneral M. Katanić“ i upotpunićemo taj sadržaj sa trpezarijom i kuhinjom za učenike. U istom programu sa Vladom RS i Ministarstvom privrede taj posao samo ugovorili pre tri godine, uz velika kašnjenja, pa taj posao sada završavamo. Očekuje nas još i završetak kraka Bulevara Vojvode Putnika do Lozničke reke, reč je o 331-om metru, što će dosta rasteretiti Trnavsku i ulicu Dragiše MIšovića , ali i sam centar grada. Do kraja godine radićemo i na dozvoli za Novu bolnicu, na čemu smo angažovani već četiri godine, evo privodimo kraju i imaćemo dozvolu za sve faze izgradnje Opšte bolnice, Nove bolnice u Čačku, i RH Centra u Ovčar banji. Dobro smo obezbeđeni energentima, mislim i na gas i mazut, i sam vodosistem Rzav funkcioniše dobro, dok Regionalni sistem za deponovanje otpada „Duboko“ veoma loše i na to ukazujemo već dve godine i na tome radimo zajedno sa Koordinacionim telom i Ministarstvom za zaštitu životne sredine“, rekao je prvi čovek Grada, Milun Todorović.

Novinar: Svetlana Vučković, Fotograf: Saša Tanasković

IZVORDirekt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.