TEŽAK UDES NA TROŠARINI Tramvaj iskočio iz šina, 10 osoba povređeno, dvoje teže

Foto: RTS skrinsot

Deset osoba je povređeno, dve teže u udesu autobusa i tramvaja na Trošarini. Do udesa autobusa na liniji 50 i tramvaja na liniji 9 je došlo oko 6 sati.

Jedna žena (35) teže je povređena i prevezena je u Urgentni centar, kada je jutros oko šest sati na Trošarini tramvaj iskočio iz šina, posle sudara sa gradskim autobusom, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U ovom udesu povređen je i muškarac (35), koji je takođe prevezen u Urgentni centar, sa još nepoznatim intenzitetom povreda, a služba Hitne pomoći poslala je nekoliko ekipa na lice mesta.

Na mestu nesreće nalaze se četiri ekipe hitne pomoći i policija. Uviđaj je u toku.

Tokom noći ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 92 puta, od čega 18 puta na javnim mestima. Najviše su se javljali srčani bolesnici i astmatičari, kao i pacijenti sa bolovima u grudima.

Do saobraćajne nesreće je takođe došlo kod broja jedan u Beogradskoj ulici u Sremčici. U ovom udesu lakše je povređena devojka (), koja je prevezena u Urgentni centar.

IZVORBlic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.