Stranka Rusa Srbije: Pobeđivaćemo i dalje na čelu sa Vučićem, ne postoji alternativa

ČAČAK – Stranka Rusa Srbije oglasila se saopštenjem za javnost povodom aktuelne političke situacije u Srbiji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Politika predsednika Republike Srbije gospodina Vučića je jedina razvojna, državotvorna i jedina ispravna u ovom trenutku. Svako kome zarad sitnih političkih poena i ličnih interesa smeta izgradnja puteva, bolnica, škola, fabrika, pruga, aerodroma, stadiona i kome smetaju veće plate i penzije, svako kome smeta zamajac razvoja naše zemlje koji je pokrenuo Aleksandar Vučić, taj nije dobronameran.

Da li su ti kritičari, zapravo, izdajnici, verovatno strani elementi ubačeni u našu zemlju od inostranih centara moći kako bi omeli naš pobedonosni razvoj. Kome to smetaju naše pobede?

Srbija ima svog predsednika. Besmislene su sve kampanje protiv naše domovine. Srpski narod zna kome je dao poverenje jer je na jedan dostojanstven i jedinstven način dao podršku istini i pravdi i stao uz svog predsednika u odbrani svoje zemlje, njene nezavisnosti i suverenosti i to u vremenu koje je najturbulentnije od nastanka sveta. I zato svi mi koji smo se zbili u redove oko Aleksandra Vučića i njegove velike borbe za što bolji i kvalitetniji život svakog čoveka se nećemo predati.

Pobeđivaćemo i dalje, ali samo na čelu sa našim predsednikom Vučićem. Ne postoji alternativa.

Sada nam je potrebno granitno moralno-političko jedinstvo na čelu sa Vučićem i ogromna patriotska svest svakog Srbina o koje će se razbiti uzaludni pokušaji inostranih centara moći da se naša zemlja pritiscima i ucenama stavi u jaram tih istih moćnika.

Srbiji je potrebna politička stabilnost i kontinuitet, Srbiji je potreban Aleksandar Vučić.

Stranka Rusa Srbije

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.