STIŽE POMOĆ ZA RADNIKE POŠTE: Vlada Srbije ispunila dogovor – Svi će dobiti po 20.000 dinara, ali postoji jedan uslov!

Foto: Direkt.rs - Pošta u Čačku

Vlada Srbije usvojila je zaključak o isplati 20.000 dinara pomoći svim radnicima izuzev rukovodstva. To je dogovoreno u sporazumu koji su sindikati poštanskih radnika potpisali sa premijerkom prošle nedelje.

Kako nezvanično saznajemo, ova pomoć biće isplaćena svima onima koji su se vratili na posao i do danas preuzeli svoje radne obaveze. Isplata ove pomoći, prema sporazumu, biće do subote 25. novembra.

Najnoviji podaci pokazuju da se ogromna većina radnika Pošte Srbije vratila na posao na čitavoj teritoriji zemlje, te tako i velika većina radnika do subote može očekivati pomoć od 20.000 dinara.

Podsećamo, prethodne nedelje su rukovodioci obustave rada pretili radnicima i rukovodiocima pošta da će „pasti krv“ ukoliko filijale pošte budu proradile, dok su neki drugi vređali kolege, novinare i predsednicu Vlade na najgnusnije načine. Neki od njih su isti dan pozivali da se podrži lista Srbija protiv nasilja na predstojećim izborima. Mnogi radnici pošte nakon toga su shvatili da su bili izmanipulisani i već istog dana su se vratili na posao.

kurir.rs/Novosti

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.