SPS omladina: Imenovanje Trnavca za državnog sekretara velika stvar za SPS i Čačak

Povodom imenovanja Nemanje Trnavca na mesto državnog sekretara, u našu redakciju je stiglo zvanično saopštenje socijalističke omladine Čačka koje prenosimo u celini.

Socijalistička omladina grada Čačka ovim putem želi, da pre svega, čestita na imenovanju I poželi svu sreću na novoj funkciji državnog sekretara pri ministarstvu za javna ulaganja predsedniku GrO.
Nemanja Trnavac, prethodne četiri godine na čelu socijalista u Čačku je revitalizovao SPS i pod njegivim vođstvom partija nezaustavljivo stremi ka mestu koje joj i pripada na političkoj sceni. U prilog tome govore izborni rezultati koji imaju tendenciju eksponencionalnog rasta kroz prethodne izborne cikluse.

Neophodno je napomenuti da isključivo zahvaljujući Nemanji Trnavcu I njegovom nesebičnom zalaganju, radu, požrtvovanosti i želji je data mogućnost mladim ljudima da kroz političko delovanje učine naš grad boljim mestom za život svih sugrađana.

Sigurni smo u to da će novoj funkciji pristupiti odgovorno I da će raditi u najboljem interesu svih građana Srbije.

Računajte na nas!

Predsedništvo omladine GrO SPS-a grada Čačka

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.