SNS Čačak: Lažne patriote bi prodale KiM za cenzus

Vučićevo NE u Briselu razočaralo je Kurtija ali i opozicione političke partije u Srbiji. Naprednjaci podsećaju da je za vreme vlasti DSS vođena pogrešna politika prema južnoj srpskoj pokrajini i osuđuju novi poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića od strane visokog funkcionera Novog DSS.

Saopštenje prenosimo u celosti;

Vučić je jasno i glasno rekao u Briselu da neće prihvatiti ni formalno ni neformalno priznanje tzv. „Kosova“ i njegov ulazak u Ujedinjene nacije. To je razočaralo Kurtija, ali i lažne „patriotske“ opozicionare. Neke je tako čvrst stav razbesneo, pa su ponovo pozvali na ubistvo predsednika Vučića. Visoki fukcioner Novog DSS, istog onog za čije vreme je pušteno iz pritvora 1 800 albanskih terorista, pa i sam Kurti i izvršen pogrom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, usudio se da pozove na ubistvo Aleksandra Vučića zbog „izdaje“.

Sada kada nam je jedinstvo najpotrebnije, kada se nad našom državom nadvijaju mračne sile, bedni politikanti naše Kosovo i Metohiju koriste zarad sticanja jeftinih i jadnih političkih poena. Oni koji bi Kosovo i Metohiju prodali za cenzus, koji dosad nisu ništa odbranili, danas hoće da ga brane. Oni koji su kao vlast prodali sve što se prodati moglo, danas drže tribine i sole nam pamet o patriotizmu. Na sve to su se drznuli, da po ko zna koji put, pozovu na ubistvo čoveka koji brani srpske nacionalne i državne interese kako u Beogradu, tako i u Briselu. Mislili smo da su salonski političari dotakli samo dno, ali oni tonu sve dublje i dublje. Nećemo ih u tome sprečavati, ali ni ostati nemi na bilo kakve pretnje, posebno na pretnje ubistvom državnika čija politika jedino čuva mir, stabilnost i Kosovo i Metohiju u Srbiji.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.