SNS Čačak: Građani će uskoro moći da biraju u kakvoj zemlji žele da žive

U našu redakciju jenstiglo saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku koje prenosimo u celini;

U Narodnoj skupštini, domu svih građana Srbije, instituciji u kojoj se donose najvažnije odluke za sve ljude koji žive u našoj zemlji, poslanici opozicije se sa pištaljkama, trubama i transparentima pentraju po klupama, urlaju kao na utakmici, ponašaju kao da su u cirkusu, sa namerom da spreče povećanje plata i penzija građanima Srbije, da spreče isplatu jednokratne pomoći deci do 16 godina, za koju se prijavilo skoro milion porodica, da spreče povećanje budžeta za lečenje bolesne dece, da zaustave izgradnju brze pruge i saobraćajnica, subvencije poljoprivrednicima…

Građani Srbije, ponovo su imali priliku da vide ko pretenduje da bude lider, ko bi da brine o njima i njihovim interesima, ko bi da vodi Srbiju.
Sigurni smo da bi nas sve ova bestidna družina neodgovornih avanturista vratila u kameno doba i zato im to nećemo nipošto dozvoliti, o čemu će se izjasniti milioni glasača na predstojećim izborima, na kojima će svako imati mogućnost da bira u kakvoj zemlji želi da živi i ko će Srbiju da vodi u budućnosti – Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ili samoproglašena lažna elita, šarlatani i cirkuzanti.

Elita označava ljude koji su najbolji deo naroda, a ne one koji su izdvojeni deo naroda, koji brine isključivo o sopstvenim interesima.
Zato nećemo dozvoliti da lažnjaci spreče život i napredak Srbije, već ćemo nastaviti odlučnu borbu za samostalnu i nezavisnu Srbiju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.