Sneg u Novoj Varoši ne prestaje da pada duže od 36 sati

Na teritoriji opštine Nova Varoš sneg pada duže od 36 sati, pa je u pojedinim selima snežni pokrivač narastao i do 70 centimetara.

Putevi do pojedinih sela su zavejani, a najteža situacija je u Jasenovu, Beloj Reci, Božetićima i Akmačićima, prenosi Rina.

Predsednik opštine Radosav Vasiljević kaže da velike probleme pored visine snežnog pokrivača zadaje i vetar koji pravi smetove koji u pojedinim selima dosežu visinu od jednog metra.

Prema njegovim rečima, putevi se čiste po prioritetima i ulažu se veliki napori da se glavni putni pravci održe prohodnim zbog đaka i potrebe za medicinskom pomoći stanovnicima kojima je neophodna, a na terenu je mehanizacija.

IZVORTanjug / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.