Šapić: Izbori i funkcije nisu motiv za ujedinjenje sa SNS

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije, navodeći da „nikakvi izbori ni bilo koje funkcije nisu motiv“ zašto se ujedinjuju.

On je u intervjuu za Politiku rekao da će se u narednih nekoliko dana definisati kada će biti nastavak razgovora.

Siguran sam da ćemo u naredne dve-tri nedelje doći do nekog dogovora i da ćemo već krajem ovog meseca biti deo zajedničke političke organizacije, naveo je Šapić.

Na pitanje da li će spajanjem SNS i SPAS-a biti rešeno pitanje kandidata za naprednjaka za gradonačelnika Beograda, Šapić je rekao „videćemo“, kao i da „do izbora za Skupštinu grada Beograda ima još 11 meseci“.

Svakako da najviše znanja, iskustva i rezultata imam iz lokalne politike i svakako da je na današnji dan to oblast u kojoj mogu najviše da doprinesem. Kako se izbori budu približavali, tako će i sve stranke, u skladu sa situacijom i okolnostima, da pripremaju svoje formacije za različite funkcije koje iziskuju izbori ispred nas. Potpuno sam siguran da ćemo imati najbolje i najjače kandidate za svako mesto, kazao je Šapić.

IZVORBeta / Politika / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

  1. Ajde da se ‚‚lažemo‚‚ budući kandidatu za izbore gradonačelnika grada Beograda. sve se kod tebe Šapiću svodi oko ličnog interesa, prekini sa glumom loš si glumac ti nemaš nikakvu organizaiju ni po opštinama, sve svodi na lični interes i par ljudi oko tebe!

Comments are closed.