SAD JE I ZVANIČNO! POŠTA SRBIJE IMA PRAVILNIK KO SME PREKO REDA: Dosad je to bilo nepisano pravilo, prednost imaju ove 4 grupe

Foto: Direkt.rs

BEOGRAD – Pošta Srbije objavila je danas da je, kao društveno odgovorna kompanija, donela pravilnik kojim se u svim njenim objektima širom zemlje, uređuje prednost u pružanju usluga trudnicama, korisnicima sa malom decom, osobama sa invaliditetom, kao i slabo pokretnim licima.

Od danas se u poslovnicama Pošte Srbije nalaze posebne nalepnice vidno istaknute na ulazu u objekat, kao i na šalteru u objektu.

Iako svesni da ovo nepisano pravilo postoji, u Pošti Srbije se odlučili da donesu poseban Pravilnik podrške položaju ovih osetljivih kategorija, kao nastavak prilagođavanja i unapređenja poslovanja i usluga, u cilju da usluge Pošte budu što dostupnije i pristupačnije.

Pošta Srbije pozvala je i druge društveno odgovorne kompanije da se pridruže ovoj akciji.

IZVORKurir.rs/Beta
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.