Rešen problem sa površinskim vodama u MZ Atenica

Foto: fb JP "Gradac Čačak"

Meštane naselja Atenica, tačnije ulice Miloša Stojanović i Kulinovačkog polja, obradovao je zvuk mašina koje su radile na kopanju bunara. Iskopom ovog upojnog bunara rešen je dugogodišnji problem sa površinskim vodama.

„U MZ Atenica u Ulici Miloša Stojanovića (stara Ulica 70) pre pružnog prelaza, završeni su radovi na kopanju upojnog bunara čime je rešen problem površinskih voda, koje su prilikom obilnijih padavina uzrokovale pojavu ogromne i skoro neprohodne bare na kolovozu. Istovremeno je ovaj problem rešen i u MZ Sveti Sava u Ulici Kulinovačko polje (autobusko stajalište kod prodavnice „Pače“).“ – poručuju iz JP Gradac.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.