PRONAŠLI DRUGO VOZILO: Ronioci u potrazi za nestalim prijepoljcem na dnu Lima pronašli kombi

Ronilačke ekipe Žandarmerije, tragajući za telom Prijepoljca Z. Ž. (53), koji je automobilom krajem januara sleteo u Lim u mestu Bistrica, pronašli su na dnu reke, na dubini većoj od deset metara, kombi vozilo za koje se pretpostavlja da je pre nekoliko godina sletelo u reku, saznaje prijepoljski portal “PP Media”.

Kako se sumnja, automobil je vlasništvo prijepoljske firme koja se bavi prodajom bele tehnike, a čiji je vozač pre nekoliko godina sleteo u reku i tada uspeo da se spasi iz nabujalog Lima, dok je automobil potonuo na dno.

Ronioci Žandarmerije, sa čamcima i teškom dizalicom, od ranih jutarnjih časova nalaze se u Bistrici, gde tragaju za Z.Ž. koji je kako se pretpostavlja, 25. jauara vozilom “reno” dok se kretao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši, prešao u levu traku kolovoza i kod Džurovskog mosta sletelo u nabujali Lim.

Ceo slučaj zabeležile su nadzorne kamere sa jednog objekta, a očevici su pozvali policiju i hitnu pomoć koji su ubrzo došli na mesto nesreće ali pomoći nije bilo, jer je automobil jako brzo potonuo.

Potraga za Z.Ž. i dalje se nastavlja.

IZVORPP Media
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.