Promocija hokeja na ledu održana na klizalištu SC „Mladost“ (FOTO)

Foto: SC Mladost

SC „Mladost“ nastavlja sa promocijom sporta i rekreacije. Ove nedelje naši gosti bili su članovi Selekt tima koga čine reprezantivci Srbije.

Hokej je popularan u zemljama sa hladnijom klimom kao što su Rusija, Kanada, SAD, Češka… Međunarodna federacija hokeja na ledu ima 65 članica, a na Zimskim Olimpijskim igrama hokej je prisutan od 1924. godine. Naša reprezentacija se trenutno priprema za kvalifikacije Svetskog prvenstva B2, koje će se u aprilu održati u Beogradu za uzrast do 19 godina.

Foto: SC Mladost

Ekipa Selekt tima posetila je Čačak kako bi mladima do 18 godina prezentovala sve čari ovog sporta. Hokej je timski sport koji zahteva snagu, brzinu, preciznost i dobro klizanje.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.