PROLEĆNI BAL

U susret Međunarodnom danu plesa koji se obeležava 29. aprila, Kancelarija za mlade Čačak u saradnji sa Plesnim klubom „Luna“ i Domom učenika srednjih škola organizuje događaj pod nazivom „Prolećni bal“. 

Ideja organizatora je da animiraju mlade da na ovaj dan nauče više o plesnom bontonu, a potom i da zaplešu uz zvuke Bečkog valcera i Ex – yu hitova zajedno sa plesačima iz Plesnog kluba „Luna“ i drugim plesnim prijateljima događaja. Bečki valcer je ples koji se u današnjem obliku igra najduže, a podrazumeva se da svi treba da znaju da ga igraju, jer je to deo opšte kulture i obrazovanja svakog čoveka. Upravo je ovaj događaj prilika da mladi koji još uvek nisu sigurni u svoje plesno umeće savladaju korake valcera.

Takođe, s obzirom da su u toku pripremni časovi maturanata za ovogodišnji Maturski ples ovo će biti idealna šansa da pokažu dosadašnje znanje i steknu novo.

Svi koji žele da zaigraju na podijumu svečane sale Starog učeničkog doma, provedi vreme u prijatnoj, zabavnoj atmosferi, dobro došli su na događaj koji se održava u subotu, 29. aprila od 18 do 20 časova u svečana sali Starog učeničkog doma (preko puta Dečijeg dispanzera)

Ne morate znati da plešete, dovoljno je da ponesete sa sobom pozitivnu energiju, a ukoliko postoji želja da naučite plesne korake i zaplešete dobro došli ste na podijum!

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.