PRIJEM ZA VUKOVCE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA ČAČKA

Za vukovce osnovnih i srednjih škola Čačka, danas 22. juna 2023. godine, je u Muzičkoj školi „Dr Vojislav Vučković“ upriličen prijem, na kojem im je gradonačelnik Čačka Milun Todorović uručio knjige. Osnovne škole sa svim peticama završio je 101 učenik, od čega su njih 12 đaci generacije, dok je među srednjoškolcima 43 vukovca i šest đaka generacije.

Kao poklon za uspešno završeno školovanje, osnovci od lokalne samouprave dobijaju besplatno letovanje u odmaralištu u Ulcinju, a srednjoškolci ekskurziju u avgustu u Budimpeštu, Bratislavu, Prag i Beč. I jedni i drugi, za letnju sezonu, imaće besplatne ulaznice za bazene SC „Mladost“.

„Želim vam da budete kakvi ste i do sada bili, odgovorni, vredni i vaspitani. Da poštujete svoje roditelje, jer je njihova zasluga uvek najveća. Da u nastavku školovanja postižete isto ovako sjajne rezultate. Budite ponosni na sebe i verujte u sebe, samo sa takvim znanjem i vaspitanjem možete da očekujete ono što zaslužujete, a to su sjajne karijere. Želim da znate da Grad Čačak uvek računa na vas i da vi možete uvek da se oslonite na svoj rodni grad“ – poručio je gradonačelnik Todorović najuspešnijim učenicima, zahvalivši njihovom nastavnicima, profesorima i roditeljima, koji su, kako je rekao, zaslužni za njihove odlične rezultate

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.