PRIBAVLJENO U SVOJINU GRADA ČAČKA ZEMLJIŠTE ZA IZGRADNJU ZATVORENOG OLIMPIJSKOG BAZENA

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović danas 19. juna 2023. godine potpisao je ugovor o prenosu javne svojine na zemljištu neposrednom pogodbom, bez naknade, sa Republičkom direkcijom za imovinu RS.

Ovim ugovorom se iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu Grada Čačka prenose preostale tri katastarske parcele radi privođenja zemljišta planiranoj nameni – izgradnji objekta zatvorenog bazena.

„Obavljanje naučno-istraživačke delatnosti jedne od najznačajnijih institucija u našem gradu, a to je Institut za voćarstvo, neće biti ničim ugroženo. Svi postojeći objekti, kao i zemljište u kompleksu Instituta, kako to i Plan „Centar“ predviđa, ostaju u punom formatu. Grad Čačak je ovakvim činjenjem konačno obezbedio u vlasništvo zemljište za izgradnju zatvorenog olimpijskog bazena, saobraćajnica i parking prostora. Takođe, i u budućnosti, Grad Čačak će činiti sve, da kao i do sada, na svaki mogući način pomaže u razvoju naš Institut za voćarstvo“ – rekao je gradonačelnik Todorović.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.