POŠTA SRBIJE I SINDIKATI odlučili da se za danas inicira sastanak sa Vladom

Foto: Direkt.rs

Na sastanku predstavnika Pošte Srbije i Sindikata odlučeno je da se za danas ujutru inicira sastanak sa predstavnicima Vlade na kom bi bili i predstavnici sindikata i predstavnici poslovodstva.

Na večerašnjem sastanku sastali su se vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, članovi Nadzornog odbora i izvršni direktori Miloš Đurić, Saša Trandafilović, Nebojša Marković i Dragan Đorđević sa predstavncima Sindikata Radnik, Sindikata PTT Srbije i Sindikata JP PTT saobraćaja Srbije – Nezavisnost.

U saopštenju Pošte Srbije stoji da su se čuli predlozi kako i na koji način da se prevaziđe aktuelna situacija kako bi se što pre povratio redovan režim rada i poslovanja.

Dogovoreno je da se još večeras pošalje pismo resornom ministarstvu, a Đorđević je još jednom pozvao zaposlene da se vrate svojim redovnim poslovima i time omoguće normalno funkcionisanje Pošte.

 

Kurir.rs/Beta

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.