PONOĆ JE… SA ACOM PEJOVIĆEM U ČAČKU

Čačak – Čačani će i Srpsku Novu godinu dočekati uz još jednu veliku muzičku zvezdu našeg regiona. Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka organizovali su koncert jednog od najpopularnijih izvođača pop-folk muzike,  Ace Pejovića. Prisutan je na estadi od 1994.godine i može se pohvaliti jako uspešnom muzičkom karijerom i velikim brojem hitova. Pored brojnih gostovanja u zemlji i inostranstvu, učestvovao je i na mnogim domaćim muzičkim festivalima gde je osvajao priznanja i nagrade. Publika pamti njegov prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj Areni pred 21-om hiljadom obožavalaca. Ovaj rođeni Prijepoljac, miljenik svih generacija, posebnu pažnju i uspeh privukao je izvođenjem svih pesama za film „Toma“, gde je bio zadužen za celokupni muzički deo u ostvarenju  o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću, pozajmio glas glavnom glumcu Milanu Mariću i otpevao sve pesme.

Aco Pejović nastupa večeras na Gradskom trgu od 23 časa, a organizatori veruju da će najavljivani spektakl ispuniti očekivanja ne samo Čačna, već i građana okolnih mesta.
„Mi smo se zaista potrudili da izađemo u susret  željama naših sugrađana i obogatimo Novogodišnji program, što nije bio slučaj prethodnih godina, a sada smo imali velike zvezde iz Srbije i regiona. Koncertni program završavamo večeras, nastupom Ace Pejovića koji će doneti izuzetnu atmosferu i razveseliti sve posetioce. Naravno, nakon dočeka Srpske Nove godine, kulturno-muzički program nastavljamo na Moravi, gde je u toku Zimska čarolija sa bogatim sadržajem uključujući i koncerte“, rekao je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak.
Novinar: Svetlana Vučković , fotografije: Foto Facebook
Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.