Pokušao da ubije muškarca jer je dobacivao njegovoj devojci

Policija je uhapsila R. Č. (59) iz Aleksinačkog rudnika zbog sumnje da je sinoć u Aleksinačkim rudnicima pokušao da ubije muškarca starog 40 godina kome je nožem naneo ubodne rane na vratu.

Kako saznaje “Blic”, incident se desio na ulici isred jedne od zgrada u ovom mestu.

Četrdesetogodišnjak je sa jednim drugom stajao oko 17.30 časova ispred zgrade iz koje je izašao R. Č. i upitao ih ko je dobaciovao njegovoj devojci. Došlo je do kraće rasprave nakon koje se R. Č. vratio do stana i uzeo nož. Kada se vratio nožem je naneo ubodne rane u vrat četrdesetogodišnjem muškarcu, kaže naš izvor.

Povređeni muškarac je sa teškim telesnim povredama, prebačen u Klinički centar Niš.

Kako je saopšteno iz Niške policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

IZVORBlic / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.