Počelo rušenje kuće koja je decenijama zauzimala jednu traku na početku Ulice Ilije Garašanina

Reč je o saobraćajnici koja iz Ulice vojvode Stepe vodi prema Košutnjaku, i dalje prema gradskoj plaži.

Zbog nedovoljne širine kolovoza na ovom punktu često je dolazilo do zastoja i gužvi. Sada će ta ulica biti prohodna u obe trake.

Pre skoro tri decenije počela je gradnja Ulice Ilije Garašanina, ali je od samog početka problem pravila kuća koja je zauzimala jednu traku ulice. Grad Čačak od 1987. pregovora sa vlasnikom kuće da se ova situacija reši u korist sugrađana, a da niko ne bude oštećen“ – izjavio je pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić.

Nakon rušenja kuće, ekipe “Gradskog zelenila“ ukloniće rasuti građevinski materijal. Normalizacija saobraćaja ovom deonicom očekuje se početkom sledeće sedmice.

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.