POČELA PODELA RINFUZNOG KUKURUZA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Danas je počela isporuka rinfuznog kukuruza, namenjenog poljoprivrednicima koji na svojim domaćinstvima imaju mlečna grla (krave). Poljoprivrednici, koji su se do predviđenog roka javili na Javni poziv, dobili su 240 kilograma zrna kukuruza po mlečnom grlu.

Poljoprivrednici sa teritorije Čačka, njih 318, za 2.770 mlečnih grla, dobilo je 664.800 tona rinfuznog kukuruza. Grad Čačak je za ovu namenu opredelio 5.200.000 dinara, a lokalna samouprava obezbedila je pakovanje u džakove od 50 kilograma i prevoz.

Isporuka prvih 200 tona rinfuznog kukuruza počela je danas u 10 časova, u prostorijama izvršioca posla „Milošević B.M.“, u Ulici Radosava i Sredoja Kovačevića bb, kod Stočne pijace

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.