OTKRIVAMO: Verovatno bez zaključavanja za vikend

Krizni štab na današnjem zasedanju „vrlo verovatno“ neće doneti odluku o potpunom zaključavanju građana Srbije, odnosno o određivanju policijskog sata, saznaje Nova.rs.

To su reči koje je upotrebio izvor portala Nova.rs odgovarajući na pitanje da li se takva mera razmatra.

Vrlo verovatno zaključavanje neće biti uvedeno, rekao je on.

Nakon sednice Kriznog štaba u ponedeljak, čulo se da je za medicinski deo Kriznog štaba, “lokdaun” jedino rešenje. Međutim proteklih dana su i ti stavovi ublaženi.

Najvažnije je da se shvati da je medicinski deo Kriznog štaba tražio da bude otvoreno samo za namirnice, apoteke i za gorivo, a da sve bude zatvoreno tokom vikenda. Nikada posebno nismo naglašavali policijski sat, naglasio je Kon.

I ministarka Darija Kisić Tepavčević smatra da vanredno stanje nije jedino rešenje.

Nikada nisam izjavila da je uvođenje vanrednog stanja jedino rešenje, niti tako mislim, kratko je odgovorila Kisić Tepavčević u SMS poruci za Nova.rs.

IZVORNova.rs / Bojana Milovanovic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.