Optužnica za Jovanjicu 2 postala pravosnažna

Kako je za N1 rečeno u Apelacionom sudu, potvrđena je optužnica za Jovanjicu 2. To je neophodan uslov za početak suđenja.

Tom optužnicom terete se i pripadnici MUP, BIA i VOA da su bili tzv. prsten zaštite Predraga Koluvije, koji se prvom optužnicom za Jovanjicu tereti da je organizator kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu.

Optužnicom za Jovanjicu 2 tereti se i Koluvijin vozač Miloš Tofilović, koju je ubrzo po izlasku iz pritvora, u kom je bio zbog uzgajanja marihuane, uhapšen u akciji DEA, bugarske i srpske policije zbog međunarodne trgovine heroinom.

Optužnica za Jovanjicu 2 je iz Višeg suda Apelacionom sudu dostavljena 2. marta, iako je Viši sud u Beogradu potvrdio još 20. januara ove godine, nakon što ju je Tužilaštvo za organizovani kriminal 17. novembra 2020. poslalo vanpretresnom veću na ocenu.

IZVORN1 / Jelena Zorić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.