Olujno nevreme pričinilo materijalnu štetu u Čačku

Juče je Srbiju i grad Čačak pogodilo jako olujno nevreme koje je lomilo drveće, ulični mobilijar i oštetilo električne instalacije. Na obilaznici kod Balkanske ulice je oboren semafor, a na igralištu FK POLET TRBUŠANI srušena je krovna konstrukcija sa tribina.

Zahvaljujući blagovremenom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda nije bilo potrebe za evakucijom stanovništva.

Dežurne službe čačanskih javno komunalnih preduzeća su već u toku noći počele da saniraju posledice nevremena i jakog vetra.

Radanici JKP „GRADSKO ZELENILO“ i danas rade na uklanjanju polomljenih stabala, raščišćavanju gradskih saobraćajnica i otklanjanju ostalih posledica nevremena.

Prema informacijama iz Urgentne službe Opšte bolnice Čačak, sinoć se zbog povreda od posledica nevremena toj službi, radi zdravstvene pomoći, javilo osam osoba, od čega je jedna zbrinuta na Odeljenju hirurgije.

Komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Čačak

Milun Todorović

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.