ODRŽAN TRADICIONALNI NOVOGODOŠNJI PRIIJEM ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

Čačak – Gradsko rukovodstvo, i ove godine, u znak zahvalnosti za saradnju organizovalo je u Hotel Beogradu, Novogodišnji prijem za predstavnike medija. Gradonačelnik Čačka, MilunTodorović izrazio je zahvalnost lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima koji su pratili aktivnosti u gradu Čačku tokom 2022. godine.

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka

„Moj stav je da su medijii od krucijalnog značaja, kao korektivni faktor svake vlasti i sve ono što je dobro, naravno, treba da se objavi, ali i sve ono što su nedostaci ili manjkavosti koje su evidentne i na koje mi nismo obratili pažnju tokom našeg rada, da učinimo sve što je moguće u interesu naših građana. Želim da vam čestitam nastupajuću 2023. godinu, puno zdravlja i sreće i naravno srećan Božić i da Nova 2023. bude uspešnija za sve nas, od najmlađih do najstarijih sugrađana. Mi smo se trudili da u ovoj, ni malo lakoj izazovnoj godini, koja je krenula izuzetno dobro, ali već u martu mesecu poznati sukobi između Rusije i Ukrajine doveli su do ozbiljne i velike ekonomske krize u čitavom svetu. Naravno da se to reflektovalo i na naš grad, ali smo tokom cele godine, od marta meseca učinili sve da obezbedimo energetsku stabilnost uz pomoć Vlade RS i obezbedimo sve najosnovnije, pa čak i da investiramo ne mala sredstva u razvoj našeg grada. Ubeđen sam da će naredna godina biti bolja, pre svega što se tiče mira i stabilnosti u regionu, a naravno, to je preduslov da možemo ekonomski i u svakom, drugom smislu, kao društvo da se razvijamo. Želim svim Čačanima mnogo osmeha, mnogo zdravlja i mnogo ljubavi, uzajamnog poštovanja i da budemo ono što jesmo – jedinstveni i da takvim zajedničkim nastupima i pred domaćim i međunarodnim fondovima, obezbedimo sve više sredstava za naš Grad“, poručio je Todorović na tradicionalnom prijemu za predstavnike medija.

Novinar: Svetlana Vučković, Fotografije: Zorica Jakovljević

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.