ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA MINISTARSTVA ZA JAVNA ULAGANJA

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović održao je danas 22. juna 2023. godine sastanak sa predstavnicima Ministarstva za javna ulaganja, na kome su bili prisutni pomoćnik ministra za javna ulaganja Ivan Vujić i državni sekretar Nemanja Trnavac.

Govorilo se o proceni štete nakon elemantarnih nepogoda, koje su zadesile Čačak, kao i o budućim planovima za koje je predviđeno da Ministarstvo za javna ulaganja opredeli određena sredstva.

Ministarstvo za javna ulaganja obezbediće finansijsku pomoć za saniranje objekata za stanovanje koji su tokom elementarnih nepogoda pretrpeli štetu, a do sada je u Čačku prijavljeno 99 šteta. Inače, inženjeri lokalne samouprave, kao i Ministarstva za javna ulaganja i dalje su su na terenu.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.