Od danas građani na portalu eUpravi mogu da se prijave za vakcinu protiv gripa

Ilustracija, Foto: Pixabay

Građani Srbije od danas mogu da putem portala eUprava iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv sezonskog gripa.

Prijavom putem portala eUprave građani će tako moći da izbegnu i najmanju gužvu u svom domu zdravlja, saopštila je danas Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije.

U saopštenju se navodi da popunjavanjem jednostavnog upitnika građani iskazuju interesovanje da prime pomenutu vakcinu, pri čemu u svakom trenutku iskazano interesovanje mogu da promene ili obrišu.

Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju, već se isključivo iskazuje interesovanje, a za pokretanje ove usluge nije potrebno da građani budu registrovani korisnici portala eUprava.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime