O TROŠKU NARODA: Izmena Statuta do namirenja političkih apetita

Opštinska uprava u Prijepolju na svom sajtu objavila je poziv na Javnu raspravu o izmeni Statuta opštine Prijepolje koja će se održati 11. februara. Ovom izmenom predviđeno je da Opštinsko veće dobije veći broj većnika.

Nacrt Odluke o promeni Statuta opštine Prijepolje biće predstavljen na otvorenom sastanku koji će se održati 11. februara sa početkom u 10 časova, naveli su iz Opštinske uprave.

U obaveštenju se dalje navodi da se svi predlozi i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštinske uprave, Trg Bratstva i jednistva br. 1 ili na adresu e-pošte: oprijep@gmail.com.

Izmenom člana 60. stav 1. Statuta opštine Prijepolje, umesto dosadašnjih šest članova, gradsko veće u Prijepolju dobiće sedam članova. Ovom izmenom će se, prema nezvaničnim informacijama, namiriti svi politički apetiti koalicije koja je na vlasti u Prijepolju, a koja se nedavno proširila. Ovo „proširenje“ koalicije nije baš najbolje prihvaćeno od strane svih koalicionih partnera koji su zapretili čak i izlaskom iz lokalne vlasti.

Izvor: Direkt.rs

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.