Novi krak Ulice Dragoslava Bojića za oko 40 meštana

Foto: cacak.org.rs

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, zajedno sa pomoćnikom za oblast mesne samouprave i infrastrukture Milošem Stevanićem, posetio je meštane Ljubića, u Ulici Dragoslava Bojića, gde je završeno asfaltiranje kraka ove ulice, u dužini od 250 metara, u kome živi 11 domaćinstava.

– Na zahtev meštana i na inicijativu mog pomoćnika Stevanića uspeli smo da za ove građane, kojih je oko 40, a naročito za mališane kojih ima mnogo, obezbedimo normalne uslove za život. Do sada, oni uopšte nisu imali put, a završetkom ovih radova, kako su nam i rekli, njihova svakodnevnica biće mnogo lakša, i naravno prijatnija – rekao je gradonačelnik Čačka, ističiću da će lokalna samouprava nastaviti da, koliko je u mogućnosti, poboljšava infrastrukturnu sliku Čačka i na seoskom i na gradskom području.

Ova investicija vredna je oko dva miliona dinara, a na zahtev Grada Čačka finansirala ju je Vlade Republike Srbije preko JP „Putevi Srbije“.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.