NOVA SAOBRAĆAJNICA U TRBUŠANIMA

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je sa saradnicima, u nedelju 6. avgusta 2023. godine, posetio Mesnu zajednicu Trbušani, gde su završeni rekonstrukcija i asfaltiranje saobraćajnice koja vodi do protivgradne stanice. Na molbu predstavnika MZ Trbušani, a na zahtev Grada Čačka, ova investivija u vrednosti od nešto manje od 18 miliona dinara, finansirana je iz Vlade Republike Srbije, preko Javnog preduzeća „Putevi Srbije“.

„Saobraćajnica je voma značajna za stanovnike ovoog dela grada. Više od 30 domaćinstava je ovde, sa skoro isto toliko dece. Ovde se nalazi i pet preduzetnika koji se bave različitim vrstama proizvodnje, u kojima je 150 zaposlenih. Značajna je i zbog protivgradne stanice, koja je na kraju puta, kako bi pristup protivgradnim strelcima bio što lakši“ – rekao je gradonačelnik Todorović, ističući da su za novu saobraćajnicu u velikoj meri zaslužni i građani ovog dela grada, jer je njih nekoliko ustupilo svoje parcele bez naknade Gradu Čačku.

Dužina saobraćajnice je 1.100 metara, a širina asfaltnog zasora četiri metra

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.