Nemac tri nedelje tražio gde je parkirao automobil

Muškarac iz malog mesta na severozapadu Nemačke, uz holandsku granicu, toliko se zbunio u većem gradu da tri nedelje nije uspeo da pronađe gde je parkirao automobil.

Muškarac star 62 godine parkirao je početkom februara vozilo u višespratnoj garaži u Osnabriku, gradu od 165.000 stanovnika i otišao na sastanak.

Više ni ne znam koliko smo puta bili u Osnabriku tražeći automobil, rekla je njegova ćerka u sredu.

Nije imao kartu za parkiranje sa nazivom parkirališta, jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio, prema njenim rečima.

Njen otac se odvezao iz gradića Benthajm u Donjoj Saksoniji u Osnabrik 3. februara. Kad je ušao u grad tražio je parking blizu centra, uparkirao se u garažu i kasnije nije mogao da se setiti gde je parkirao auto.

Tri nedelje su otac i ćerka pretraživali mnoge garaže u Osnabriku, gde ih je samo u centru oko 15.

Na kraju su se obratili medijima i jedan od građana je dojavio da je pronašao njihovo vozilo. Automobil je bio u garaži hotela u gradskom središtu.

IZVORHina / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.