Nedelja mladih u Čačku – u ponedeljak Rolerijada i Bioskop na otvorenom

U ponedeljak 8. avgusta zvanično počinje Nedelja mladih koju organizuje čačanska Kancelarija za mlade.

Prvi događaj u ovoj nedelji jeste Prva rolerijada u Čačku koja se održava u saradnji sa Akademijom sporta „Kasper“. Rolerijada je zakazana za 8. avgust od 18 časova na Gradskom trgu. Pored rolera događaju mogu pristupiti i skejtovi, trotineti, bicikle kao i roditelji sa decom u kolicima, jer je cilj ovog događaja promocija porodičnih vrednosti i ekoloških prevoznih sredstava ističu organizatori.

Prema unapred utvrđenoj ruti učesnici će se provozati na svojim rolerima i drugim točkašima.

– Pozivamo vas da nam se pridružite i da u ponedeljak 8. avgusta od 18 časova grad Čačak bude ispunjen dečijim osmesima, mladošću i pozitivnom energijom.

Program Rolerijade:

18.00 – okupljanje učesnika vožnje na Gradskom trgu
18.10 – otvaranje Nedelje mladih i obraćanje organizatora
18.30 – Start i vožnja uz pratnju Saobraćajne policije u cilju bezbednosti svih učesnika ( zatvaranje ulica kojima se vozi)

– Cilj (Nije u pitanju trka, već porodična vožnja, tako da ste na cilju dobrodošli kada god pristignete)

– Osveženje za učesnike i informativni program na Gradskom trgu.
Kao što smo napomenuli, ovaj sjajan događaj organizuje se zahvaljujući mladima iz Kancelarije za mlade kao i Akademiji sporta „Kasper“ uz podršku Grada Čačka i „Planet bike -a.

Nakon Rolerijade Čačani će imati priliku da posete i Bioskop na otvorenom gde će se emitovati film „Lajanje na zvezde od 20.30 u Parku mladosti – Disov amfiteatar (kod Skejt parka na Gradskom bedemu).

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.