Navijač Partizana ubijen u pucnjavi u Pančevu

Timotije S. (24), navijač Partizana, ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo kod Pančeva, saznaje N1.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja, a jedan metak pogodio je Stojanovića u stomak.

Prema nezvaničnim informacijama, Stojanović prevezen je do Doma zdravlja u Pančevu, a zatim u bolnicu, gde je preminuo.

Kako saznajemo, dvadesetogodišnji mladić, koji je učesnik obračuna, svojim automobilom udario je osobu koja je pucala iz pištolja, a taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom.

Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura, a ubijeni muškarac imao je dosije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice.

Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja da ima kriminalno navijačku pozadinu.

IZVORNova.rs / Jelena Zorić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.