Nadzorni odbor smenio generalnog direktora „Krušika“

Izvor: N1

Nadzorni odbor Holding korporacije „Krušik“ na današnjem zasedanju smenio je generalnog direktora Vladana Lukića, nezvanično saznaje N1.

Takođe, nezvanično saznajemo da je na mesto vršioca dužnosti direktora HK Krušik postavljena diplomirana inženjerka hemije Jovanka Andrić, zaposlena u valjevskoj vojnoj fabrici.

Vladan Lukić je na čelu „Krušika“ od decembra 2018. godine, pre toga je bio izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Krušika. Lukić je na čelu fabrike zamenio Mladena Petkovića, koji je postavljen za direktora kragujevačke fabrike Zastava oružje.

O smeni direktora Vladana Lukića u gradu na Kolubari govorilo se poslednjih meseci, a pre nekog vremena list Danas je objavio nezvanična saznanja da je fabrički Nadzorni odbor, na čelu sa pukovnikom Veljkom Petrovićem, pokrenuo inicijativu da se Vladan Lukić smeni sa čela „Krušika“.

IZVORN1 / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.