Muškarac za kojim se tragalo zbog ubistva devojke u Vranju izvršio samoubistvo

Muškarac M. S. (1974) iz Vranja, za kojim je policija tragala zbog postojanja osnova sumnje da je u Vranju ubio jednu devojku, danas je izvršio samoubistvo.

M. S. (1974) je, kako se sumnjalo, 20. februara ove godine u večernjim satima, u jednoj pumpi u Vranju, pucao u 27-godišnju ženu, koja je preminula na licu mesta.

On je u devojku ispalio više hitaca iz pištolja koji je imao u nelegalnom posedu.

M. S. je potom pobegao i za njim je otpočela intenzivna potraga. Policija ga je ubrzo identifikovala i nakon intenzivne akcije danas pronašla u pomoćnom objektu jedne porodične kuće u Vranju.

Policija je blokirala područje i mesto gde se M. S. skrivao, i tokom blokade on je izvršio samoubistvo, saopštio je MUP.

Uviđaj lica mesta izvršiće zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju i pripadnici Policijske uprave u Vranju.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.