Muškarac pronađen mrtav u svojoj kući

Izvor: N1

Rade Ranđelović (63) iz sela Strojkovca kod Leskovca pronađen je mrtav u svojoj kući, potvrdila je leskovačka policija agenciji Beta.

Rođaci Ranđelovića, koji je živeo sam bez prihoda u dvospratnoj kući, tvrde da je reč o nasilnoj smrti.

Tragedija je otkrivena kada su u ponedeljak oko 9 ujutru komšije i rođaci pronašli njegovo telo na podu u hodniku i pozvali policiju.

Bio je na leđima, a lice mu se nije videlo od sasušene krvi, kazala je za Betu njegova rođaka koja je prva ušla u kuću, a koja je želela da ostane anonimna.

Navela je da je Rade voleo da popije kada je imao novca, ali da nije bio sklon svađama i nije imao neprijatelje.

Drugi rođak je ispričao da je od policije i mrtvozornika čuo da je, navodno, pokojnik imao nekoliko uboda nožem na leđima, jedan na čelu i jedan na ruci.

U Policijskoj upravi za Leskovac rekli su da se čekaju rezultati obdukcije i saopštenje Višeg tužilaštva o uzroku smrti.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime