Čačak: Muškarac preminuo tokom seksa, od žene ni traga ni glasa

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je je juče u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

Podsetimo, čovek je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

„Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu“ – kaže naš sagovornik iupoznat sa detaljima istrage i dodaje:

Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

„Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć“ – kaže izvor:

„Nije isključena mogućnost da bi nesrećni čovek preživeo da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobegla“ – kaže sagovornik i dodaje:

Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona verovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena.

IZVORBlic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.