Mask zapretio radnicima Tvitera: Ili „hardkor“ ili otkaz

Pixabay.com

Vlasnik Tvitera Ilon Mask rekao je osoblju da mora da se potpuno posveti novoj „hardkor“ verziji Tvitera ili će dobiti otkaz, piše Independent.

Kako se navodi, zaposleni su dobili imejl od firme u kojem se kaže da će poslovna politika kompanije postati „izuzetno naporna“ u budućnosti.

„To će značiti dugo radno vreme visokim intenzitetom. Samo izuzetan učinak će dobiti prelaznu ocenu“, navodi se u imejlu.

Od zaposlenih se zahtevalo da pritisnu „DA“ na linku kojim se obavezuju „novom Tviteru“, a odluku moraju da donesu do četvrtka.

U protivnom, biće otpušteni sa tri meseca plate, prenosi RTS.

Maskov mandat otkad je kupio Tviter veoma je buran. Prvo je raspustio čitav izvršni odbor, a nekoliko dana kasnije otpustio polovinu radnika.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.