Makedonci ponovo u redovima za vakcine u Vranju

Foto: ZC Vranje

Zbog velikog interesovanja građana Severne Makedonije za imunizaciju protiv virusa COVID-19, kojima je od ove nedelje omogućena vakcinacija na punktovima u Vranju bez zakazivanja, ispred Sportske hale u Vranju postavljeni su suncobrani i cisterna s vodom.

Red je formiran ubrzo nakon otvaranja glavnog vakcinalnog punkta, a od subote svakodnevno u Vranje dolazi po nekoliko stotina Makedonaca. Od tada je, prema podacima ZC, vakcinisano 2.218 građana susedne zemlje, odnosno preko 3.300 od početka imunizacije, što čini više od 10 odsto ukupno vakcinisanih u Vranju.

Kako su saopštili iz ZC Vranje, pre otvaranja je urađena kompletna dezinfekcija prostora. U redovima za sada nema Vranjanaca.

IZVORNova.rs/ZC Vranje
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.