Lopovi upali u magacin i odneli alat vredan 20.000 evra: Incident na gradilištu na planini Kablar, policija na nogama – traži počinioce

Foto: 032info

Tokom noćnih sati za sada nepoznati počinioci upali su i obili magacin na gradilištu na planini Kablar, a odnet je alat u vrednosti od 20.000 evra.

Radovan Filipović, šef gradilišta, navodi da su ukradeni pikameri i drugi vredan alat koji se tamo nalazio, a imajući u vidu sve okolnosti koje ih zatiču na terenu, ova pljačka dodatno ih je pogodila.

„Sada nas je zatekla i krađa, a pre dva dana radnici i ja doživeli smo maltretiranje od dvojice aktivista koji su nam šutirali alat, obarali plesma i bahato se ponašali prema nama, preteći nam i kunući nam decu. Ovo je samo još jedan u vidu pritisaka na radnike koji rade na projektu gradnje Kablara,“ rekao je Filipović.

Iz Policijske uprave Čačak kažu da su dobili prijavu od radnika sa gradilišta Kablar, po osnovu koje su izvršili uviđaj i da je ceo slučaj u Tužilaštvu, a policija još uvek traga za počiniocima.

IZVORReflektor
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.