Lopovi opljačkali ženu koja je nosila donaciju crkvu

Foto: Direkt.rs

Policija u Beogradu uhapsila dva muškarca i jednu devojku zbog teške krađe. Oni su osumnjičeni da su iz torbe jedne žene, ukrali koverat u kom je bilo 5.000 američkih dolara.

Žena je nosila novac kao donaciju Srpskoj Pravoslavnoj crkvi. Kod Studentskog trga u centru Beograda, lopovi su “vešto” ukrali novac iz tašne koju je žena nosila preko ramena, pišu Novosti.

Čim je primetila krađu, žena je obavestila policiju. Inspektori iz stanice Stari grad su posle dvodnevnog neprekidnog intezivnog rada identifikovali i uhapsili osumnjičene.

Kod njih je pronađen novac koji je vraćen ženi. Po nalogu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog teške krađe u saizvršilaštvu.

IZVORNova.rs/Novosti
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.